Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Osnovnoj školi u Rasinji

U utorak 10. listopada u Osnovnoj školi Andrije Palmovića u Rasinji održana je manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Učenici nižih i viših razreda postavili su prigodne stolove s krušnim proizvodima i kolačima te jesenskim plodovima, a održan je i prigodni program obilježavanja desete godišnjice uspješnog djelovanja Učeničke zadruge Kupina, koja je u mnogim prilikama predstavljala školu i Koprivničko-križevačku županiju na državnim smotrama i drugim natjecanjima.

Zamjenik Ljubić zahvalio je svim učenicima, roditeljima i učiteljima koji su doprinijeli radu Zadruge te je u ime Županije primio i posebnu zahvalnicu od voditelja Zadruge Krunoslava Havaića, a čestitke su uputili i ravnatelj škole Krunoslav Belaj te načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman.

Svečanosti su prisustvovali i gosti iz ostalih zadruga na području Županije, međužupanijska voditeljica učeničkih zadruga Snježana Hranić te brojni ravnatelji, nastavnici i učenici.

Služba ureda župana