Učenici Osnovne škole Fran Koncelak i područnih škola posjetili Županijsku upravu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Učenici trećih razreda Osnovne škole Fran Koncelak Drnje i područnih škola Peteranec, Torčec, Sigetec i Hlebine sa svojim su učiteljicama u četvrtak, 16. siječnja posjetili Županijsku upravu, gdje su ih dočekali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Župan je učenicima zahvalio na dolasku te predstavio rad Županijske uprave, dok je zamjenik  školarcima kroz razgovor prezentirao prirodne, demografske, turističke i druge posebnosti Koprivničko-križevačke županije.

Školarci su sa zanimanjem poslušali što sve spada u djelokrug i  nadležnost Županije, a potom su u opuštenom razgovoru predstavili svoje hobije te postavili pitanja o funkcioniranju Županijske uprave. Prikazan im je i promotivni film županijske Turističke zajednice „Podravina i Prigorje na dlanu“ koji su sa zanimanjem pogledali, a nakon projekcije uslijedilo je i zajedničko fotografiranje za uspomenu.

Služba ureda župana