Toggle Title Preuzmi
document 13. Zaključak o usvajanju Izvješća o lovnom gospodarstvu i šumarstvu na području KKŽ u 2020. godini Preuzmi (docx, 23 KB)
document 9. Zaključak o prihvaćanju Izvješća o provođenju mjera prema Programu „Komunalno gospodarstvo“ u 2020. godini Preuzmi (docx, 21 KB)
document 10. Zaključak o prihvaćanju Izvješća o provođenju mjera po Programu „Vodno gospodarstvo“ u 2020. godini Preuzmi (doc, 58 KB)
document 11.1. Zaključak o usvajanju Izvješća o poslovanju trgovačkog društva „Piškornice“ d.o.o. za 2020. godinu Preuzmi (doc, 28 KB)
document 6. Zaključak o usvajanju Izvješća o mjerama provođenja Programa „Međunarodna suradnja“ Preuzmi (docx, 13 KB)
document 7. Zaključak o usvajanju Izvješća o provođenju mjera prema Programu „Konkurentno gospodarstvo“ u 2020. godini Preuzmi (docx, 22 KB)
document 8. Zaključak o usvajanju Izvješća o mjerama provođenja Programa „Energetika i prometna infrastruktura“ u 2020. godini Preuzmi (docx, 21 KB)
document 3. Informacija o radu Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije o aktivnostima u borbi protiv COVID-19 za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2021. godine Preuzmi (docx, 102 KB)
document 4. Zaključak o prihvaćanju Izvješća o radu Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 21 KB)
document 5. Zaključak o usvajanju Izvješća o mjerama provođenja Programa unapređenja vatrogastava i Programa zaštite i spašavanja za 2020. godinu Preuzmi (docx, 13 KB)
document 1. Zaključak o usvajanju Izvješća o problematici zapošljavanja na području Koprivničko-križevačke županije u 2020. godini Preuzmi (docx, 27 KB)
document 2. Rješenje o imenovanju ravnatelja Županijske uprave za upravljanje županijskim i lokalnim cestama Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 145 KB)
document 25. Rješenje o imenovanju članova Antikorupcijskog povjerenstva KKŽ Preuzmi (docx, 16 KB)
document 26. Rezultati izbora za članove-članice Županijskog savjeta KKŽ Preuzmi (doc, 55 KB)
document 22. Rješenje o izboru predsjednika, potpredsjednika i članova Odbora za dodjelu javnih priznanja Županijske skupštine KKŽ Preuzmi (docx, 15 KB)
document 23. Rješenje o izmjenama Rješenja o osnivanju i imenovanju predsjednika-predsjednice i članova-članica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Preuzmi (docx, 15 KB)
document 24. Rješenje o imenovanju predsjednika i članova Etičkog povjerenstva KKŽ Preuzmi (docx, 16 KB)
document 19.10. Rješenje o izboru predsjednika, potpredsjednika i članova Odbora za međunarodnu i međužupanijsku suradnju Županijske skupštine KKŽ Preuzmi (docx, 15 KB)
document 20. Rješenje o izmjeni Rješenja o izboru predsjednika, potpredsjednika i članova Odbora za izbor i imenovanja Županijske skupštine KKŽ Preuzmi (docx, 15 KB)
document 21. Rješenje o izmjenama Rješenja o izboru predsjednika, potpredsjednika i članova Odbora za financije i proračun Županijske skupštine KKŽ Preuzmi (docx, 16 KB)