Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
14.01.2022.

Županijski Stožer donio preporuku o odgodi svih vrsta putovanja za učenike i djelatnike škola

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Covid 19

Koronavirus ilustracija


Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije danas je održao telefonsku koordinaciju na kojoj je raspravljano o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na području županije.

Između ostalog, obzirom na brojne upite ravnatelja škola, bilo je riječi o terenskoj nastavi i putovanjima učenika osnovnih i srednjih škola, kao i djelatnika škola. Na temelju procjene epidemiološke struke i trenutne epidemiološke situacije na području županije, Stožer je donio preporuku o odgodi svih vrsta putovanja za učenike i djelatnike škola do trenutka poboljšanja epidemiološke situacije i ublažavanja epidemioloških mjera. Konačnu odluku o svakom pojedinačnom putovanju donosi ravnatelj škole.

Spomenimo i kako je na koordinaciji bilo riječi o nastavku akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 na punktovima u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu. Do kraja siječnja organizirano je još devet punktova na kojima se građani mogu cijepiti prvom, drugom ili trećom dozom, i to cjepivima Comirnaty (Pfizer), Moderna i Janssen (Johnson).

Članovi Stožera na kraju su još jednom uputili apel sugrađanima da odgovornim ponašanjem i pridržavanjem svih epidemioloških mjera prevencije, doprinesu zaštiti zdravlja zajednice i  pomognu u sprječavanju širenja zaraze koronavirusom.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije

Pročitano 1028 puta