Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
27.05.2022.

I u Križevcima predstavljeni programi i zanimanja srednjih škola

img 2261


Nakon što je proteklih dana u sklopu promocije upisa u srednje škole, Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima Obrtničkom komorom KKŽ, HGK Županijskom komorom Koprivnica i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizirala promociju srednjih škola i zanimanja u Koprivnici i Đurđevcu, danas je održano predstavljanje i u Križevcima na Strossmayerovom trgu.

Podršku predstavljanju škola pružili su župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek te predstavnici županijske Obrtničke komore i HGK ŽK Koprivnica, dok su ravnatelji, profesori i učenici bili zaduženi za informiranje zainteresiranih osnovnoškolaca o zanimanjima koje nude.

Župan je izrazio zadovoljstvo odazivom te je naglasio kako se učenicima i njihovim roditeljima ovom prezentacijom nastojalo olakšati donošenje odluke o izboru zanimanja.

Podršku ovom predstavljanju u ime Grada Križevaca pružio je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te predstavnici županijske Obrtničke komore i HGK Županijske komore Koprivnica.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Križevci


Pročitano 1661 puta

Galerija slika

{gallery}2009{/gallery}