Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
28.05.2022.

Svečano otvoren lovački dom Lovačkog društva “Zec” Sveti Ivan Žabno

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 6429


U Bjelavinama u Svetom Ivanu Žabnom jučer je svečano otvoren novi lovački dom Lovačkog društva “Zec”, a svečanosti su nazočili i župan Darko Koren sa zamjenikom Ratimirom Ljubićem i resornim pročelnicima, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, općinski načelnik Nenad Bošnjak predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor, predsjednik Županijske udruge lovaca “Panonija” Nevenko Jakopović, predsjednik Lovačkog društva “Zec“ Željko Ružić, članovi društva te brojni drugi uzvanici.

Prisutnima se uvodno obratio predsjednik lovačkog Društva Željko Ružić koji je kazao kako su projekt otkupa i renovacije starog imanja pokrenuli prije dvije godine i zajedničkim snagama ga dovršili uz pomoć donacija javnih ustanova, poslovnih subjekata i pojedinaca, kojima je i zahvalio. 

Prigodnim riječima obratio se i načelnik Općine Sveti Ivan Žabno i potpredsjednik Lovačkog društva “Zec” Nenad Bošnjak koji je dodao da je u planu proširiti objekt u smjeru lovnog turizma te istaknuo kako na području općine djeluju tri lovačka društva s kojima Općina vrlo dobro surađuje u cilju provođenja lovne gospodarske osnove i zaštite divljači na nelovnim površinama.

IMG 6419Uzvanicima se obratio i predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec koji je kazao kako je novi objekt lijep primjer za razvoj lovačke tradicije, za pomoć lovačkim društvima, koja znače jako puno u društvenom životu općine.
Nevenko Jakopović, predsjednik Županijske udruge lovaca “Panonija”, također se svima zahvalio i čestitao Udruzi na postignutom te dodijelilo odlikovanje Hrvatskog lovačkog saveza Udruzi i predsjedniku Ružiću. Zahvalu i čestitku je uputio predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor koji je pohvalio rad Društva te uručio prigodan poklon.

Na kraju se uzvanicima obratio župan Koren poručivši da je otvorenje ovog prekrasnog zdanja velik događaj za lovačko Društvo i cijelu zajednicu te pohvalio ideju oko dodatnog unaprjeđenja lovnog turizma na području općine.
U sklopu programa otvorenja dodijeljene su i zahvalnice zaslužnim pojedincima i tvrtkama koji su pomogli u izgradnji objekta.

Služba ureda župana


Pročitano 3487 puta