Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
28.05.2022.

U povodu 32. obljetnice Dana državnosti Republike Hrvatske položeni vijenci i zapaljene svijeće

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 6587


Povodom obilježavanja 32. obljetnice Dana državnosti Republike Hrvatske, danas su kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata, na koprivničkom Florijanskom trgu svečano položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen svim hrvatskim braniteljima i civilima stradalim u Domovinskom ratu.

Izaslanstvo Koprivničko-križevačke županije predvodio je župan Darko Koren koji je položio vijenac u pratnji zamjenika Ratimira Ljubića i predsjednika Županijske skupštine Damira Felaka.

Uz svečani postroj MUP-a PU koprivničko-križevačke, vijence su položila i izaslanstva Ministarstva hrvatskih branitelja Područnog odjela Koprivnica i predstavnici županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata, MORH-a i MUP-a te Grada Koprivnice, kao i zapovjednici te predstavnici županijskih udruga branitelja proizašlih iz Domovinskog rata.

IMG 6657

Župan je zahvalio svima koji su utkali svoje živote u temelje Republike Hrvatske te je svim građanima čestitao Dan državnosti, koji se obilježava u spomen na konstituiranje prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora 1990. godine.

Molitvu je predvodio velečasni Ozren Bizek, a sveta misa održana je u kapeli Svetog Florijana u Koprivnici.

Služba ureda župana


Pročitano 1630 puta