Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
31.05.2022.

Ljeto na Šoderici po osmi puta posjetiteljima nudi obilje smijeha i dobre zabave

Ljeto na Soderici 14


Turistička manifestacija „Ljeto na Šoderici“ ove godine će se održati po osmi puta na najvećem podravskom jezeru, a kao i svake godine do sada ponudit će obilje smijeha i dobre zabave za sve posjetitelje. Što nas sve očekuje otkrili su na današnjoj konferenciji za medije glumci i osnivači Kerekesh teatra Ljubomir i Jan Kerekeš i pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, a podršku projektu je ispred Koprivničko-križevačke županije pružio župan Darko Koren, ujedno i predsjednik TZ KKŽ.

Župan je uvodno zahvalio svim partnerima koji u suradnji sa Županijom i Županijskom Turističkom zajednicom čine napore u revitalizaciji Šoderice i nastoje joj vratiti stari turistički sjaj.

Ljeto na Soderici 3

quote desni 3„Nastojimo na sve moguće načne aktivno sudjelovati u podizanju turističke ponude jer sama Šoderica kao turistički potencijal može puno više dati nego što daje trenutno. U zadnjih par godina postigli smo određene rezultate, a nedavno smo prisustvovali i otvorenju nove kuće za odmor koja je još jedan kotačić u podizanju kvalitete ponude“, kazao je župan te dodao da je Ljeto na Šoderici stasalo u etabliranu turističku manifestaciju koju glumačka družina iz Kerekesh teatra drži na visokoj razini.

Pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev je istaknula da je Ljeto na Šoderici upravo zbog predstava Kerekesh teatra i velike posjećenosti postalo prepoznatljivo u javnosti.

quote desni 3„Imali smo mnogo upita hoće li ove godine biti Ljeta na Šoderici i predstava, a danas možemo najaviti kako službeno krećemo ove subote s prvom manifestacijom pod nazivom Sport za sve, dok je prva predstava na rasporedu u četvrtak 16.lipnja. Vjerujem da će se i ove godine na događanja odazvati velik broj posjetitelja“, kazala je Sočev.

Načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić zahvalio je Kerekesh teatru što su i u vrijeme korone pronašli način da održe predstave.

quote desni 3„Vjerujem da će ovo ljeto vratiti ljude koji su dolazili i prije te da ćemo ubrzati tempo revitalizacije jezera i proširenja ponude“, poručio je Sabolić.

Ljubomir Kerekeš zahvalio je Županiji i TZ KKŽ na podršci kazavši kako je to svijetli primjer i na razini države te dodao da će teatar gledateljima ove godine ponuditi premijeru još jedne autorsku predstave pod nazivom „Beba“ koju je i režirao.

quote desni 3„Zadovoljstvo je što se tijekom dugog niza godina i suradnjom s TZ Koprivničko-križevačkom razvio jedan pravi prijateljski odnos, a financijski aspekt nije bio u prvom planu. Nadamo se da ćemo i ove godine nasmijati i zabaviti sve veseljake koji dolaze na naše predstave na Šodericu “, istaknuo je Ljubomir Kerekeš.

Ljeto na Soderici 1


Jan Kerekeš se osvrnuo na prošle godine i veliku podršku publike iz županije poručivši da vjeruje kako će i ova biti vrlo uspješna, a za posjetitelje je pripremio i novi stand up format „Dobra večer došao sam po vašu kćer“ za koji vjeruje da će biti pravi hit.

Prisutnima su se obratili i idejni začetnik projekta Tomislav Jurenec ispred Udruge UMKO koji je zahvalio Županiji i ostalim partnerima na podršci te kazao kako će pozornica biti na prostoru Aqua terra resorta, a ulaznice će se moći kupiti u obrtu Foto Lenišće, Kafe baru Kaktus i Mosquito baru na Šoderici te putem sustava Entrio.Detalje programa najavio je ispred Aqua terra resorta Dejan Sučević koji je kazao da će u subotu 4.lipnja nastupiti grupa Tragovi, a do kraja ljeta se još planira i koncert elektronske glazbe, druženje motorista, family day i razni drugi zabavni sadržaji u kojima će se pronaći ponešto za svakoga.

Služba ureda župana


Pročitano 5443 puta