Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
13.06.2022.

U Carevdaru svečano otvoren rekonstruirani društveni dom

Objavljeno u kategorijama: Novosti


U nedjelju, 12. lipnja u naselju Carevdar je svečano otvoren rekonstruiran društveni dom na kojem su obavljeni radovi vrijedni 7,1 milijun kuna. Svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao župan Darko Koren, a otvorio ga je križevački gradonačelnik Mario Rajn.

Predstavnik mještana naselja Carevdar i vijećnika Gradskog vijeća Grada Križevaca Mirko Sokolić uputio je zahvalu, a gradonačelnik je dodao kako Grad brine jednako o urbanim i ruralnim sredinama te da će dom biti na usluzi mještanima u desetljećima koja dolaze.

Okupljene goste i uzvanike pozdravio je i župan Koren istaknuvši kako će prekrasno uređen objekt značajno doprinijeti kvaliteti života te omogućiti mještanima bolje uvjete za brojne sadržaje koji će se odvijati u novim prostorima.   

Dodajmo kako je projektom obnovljena fasada i krov na domu, obnovljena i opremljena zajednička dvorana društvenog doma, sanitarni čvor, kuhinja te prostor dječje igraonice.

Nakon prigodnih govora uslijedila je dodjela zahvalnica svima koji su zaslužni za rekonstrukciju društvenog doma, svima koji su svojim nastupima ili pak kroz sponzorstva obogatili i pomogli u održavanju svečanosti otvorenja društvenog doma u Carevdaru.
Tom su prigodom održani i nastupi učenika Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Područne škole Carevdar, školskog benda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci, Križevačkih mažoretkinja i KUD-a Prigorje, a svečanost su svojim sudjelovanjem obogatile i članice Križevačke djevojačke straže.

Otvorenju su uz mještane prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, predsjednik Povjerenstva za rad mjesnih odbora i gradskih četvrti Marijo Martinčević, a dom je blagoslovio župnik župe sv. Barbare u Carevdaru velečasni Dominik Jaić.

Izvor: Grad Križevci

Služba ureda župana


Pročitano 1719 puta