Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
24.08.2022.

U sklopu manifestacije Šetnja kroz naivu održat će se „Ivan Generalić - digitalizirana prezentacija baštine“

IMG 27c6dd24794a582431ce516611cf676e V

Koprivničko-križevačka županija partner je u projektu Odgovorna zelena destinacija „Europska Amazona“ (Amazing AoE) koji se sufinancira sredstvima transnacionalnog programa Interreg Danube. Cilj projekta je poboljšati održivi ekonomski rast i razvoj turizma na osnovi prirodne i kulturne baštine, što će unaprijediti suradnju među regijama te omogućiti okruženje za razvoj visokokvalitetnog turizma kao odgovor na ograničene resurse ekosustava.

U sklopu projekta organizira se promotivna aktivnost „Amazing moments WS“ - baština u funkciji razvoja destinacije: „Ivan Generalić - digitalizirana prezentacija baštine“

Događaj će se održati 27. kolovoza 2022. (subota) u 13,00 sati, u Hlebinama u Galeriji naivne umjetnosti (Trg Ivana Generalića 15) u sklopu manifestacije Šetnja kroz naivu.

Planirane aktivnosti odnose se na predstavljanje hologramske tehnologije u Galeriji naivne umjetnosti, nabavljene kroz projekt Amazing AoE, kao i promotivnog materijala (kataloga) „Ivan Generalić - digitalizirana prezentacija baštine“. Također će se održati rasprava za dionike – digitalna tehnologija i baština u funkciji razvoja destinacije, primjer naivne umjetnosti.

Tijekom trajanja manifestacije Šetnja kroz naivu, projekt Amazing Amazon of Europe bit će predstavljen na imanju Stari zanati u Hlebinama, a u sklopu likovne kolonije „Alpe Adria Šetnja kroz naivu“ predstavlja se „Amazing moments Hlebinska škola naivne umjetnosti“.

Pozivamo vas da se odazovete događaju i da na taj način pridonesete razvoju Hlebina kao „Amazing moments“ destinacije, ali i da saznate više o samom projektu.

Služba ureda župana

Pročitano 1629 puta