Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
03.09.2022.

Župan Koren zahvalio kolegi Androviću na partnerstvu na 25. sajmu Viroexpo

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

 

IMG 3556


Koprivničko-križevačka županija partner je na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, koji se do nedjelje 4. rujna održava u Virovitici.

Na Sajmu se u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i županijskom Turističkom zajednicom predstavljaju županijski poduzetnici i obrtnici na zajedničkom izlagačkom prostoru, a spomenimo kako se takvi nastupi organiziraju od samog početka održavanja Sajma.

IMG 3552

U znak prijateljstva i dugogodišnje suradnje, župan Koren je kolegi Androviću poklonio fotomonografiju „Koprivničko-križevačka županija“ i prigodne darove županijskih poduzetnika. Pritom je naglasio kako su kroz fotomonografiju predstavljene brojne prirodne ljepote, kulturna baština te bogata povijest i tradicija naše županije, koja je možda geografski mala, ali ima ljude velikog srca. Također je dodao kako vjeruje da će se suradnja dviju susjednih županija nastaviti i dalje te kako će se kroz zajedničke interese i potencijale još više povezati.

IMG 3565

Sajam je posjetio i predsjednik Hrvatske zajednice županija i brodsko-posavski župan Danijel Marušić te je zajedno s delegacijama Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije obišao izlagačke prostore.

IMG 3584

Služba ureda župana


Pročitano 1335 puta