Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
09.09.2022.

Županijski poduzetnici i obrtnici predstavljaju se na 30. Zagorskom gospodarskom zboru

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

ResizeImage


Jubilarni 30. Zagorski gospodarski zbor otvoren je jučer u Krapini, a svečanom su programu prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać sa suradnicima. Zbor se održava u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, HGK Županijske komore Krapina i Radija Kaj, a županija partner je Međimurska županija, dok su pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

Na manifestaciji se predstavljaju i poduzetnici i obrtnici iz naše županije u suradnji sa Obrtničkom komorom KKŽ, a ukupno je oko 160 izlagača iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar kazao je kako je zagorsko gospodarstvo postavljeno na čvrstim temeljima te da će u ovim vremenima velikih izazova zajednički analizirati što je od projekata moguće ostvariti. Pozvao je na međusobnu suradnju te, prije svega, dovršetak započetih investicija.

Pozivamo vas da posjetite manifestacija koja se održava još danas i sutra od 10 do 22 sata u Krapini, a program pogledajte OVDJE.

Služba ureda župana


 

Pročitano 1128 puta