Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
22.09.2022.

Javni poziv za jedinice lokalne samouprave za ublažavanje posljedica tuče na nerazvrstanim cestama na području općina Gola i Legrad

Danas je objavljen županijski Javni poziv za Kapitalnu pomoć jedinicama lokalne samouprave za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče na nerazvrstanim cestama na području.

Kapitalna pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče na području Koprivničko-križevačke županije u 2022. godini odnosi se isključivo na radove koji se izvode na nerazvrstanim cestama u općinama Legrad i Gola. Prihvatljivi su isključivo troškovi izgradnje infrastrukture koji se odnose na sanaciju nerazvrstanih cesta oštećenih od prirodne nepogode tuče na području općina Legrad i Gola. Intenzitet i visina kapitalne pomoći odredit će se nakon donošenja Odluke Ministarstva poljoprivrede o rasporedu sredstava za štete u poljoprivredi za Koprivničko-križevačku županiju.

 Financijska sredstva po ovom Javnom pozivu dio su sredstava osiguranih Odlukom Vlade Republike Hrvatske o pomoći za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuča na područjima Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Karlovačke županije za 2022. godinu u ukupnom iznosu od 5.000.000,00 kuna za sve županije.

Korisnik kapitalne pomoći za radove na sanaciji nerazvrstanih cesta oštećenih od prirodne nepogode tuče dužan je uz zahtjev dostaviti podatke o nazivu ceste, dužini ceste, lokaciji ceste, kao i kratki opis radova vezanih za sanaciju.

Potrebna dokumentacija koja se prilaže kod podnošenja zahtjeva za kapitalnu pomoć:

  1. Obrazac zahtjeva,
  2. EN-P i EN-1 obrazac iz Registra šteta,
  3. Ugovor o radovima s izvođačem ili interni obračun troškova (ukoliko je JLS sama sanirala oštećenja) ili ovjereni račun za izvršene radove i/ili materijal, ili ponuda izvođača radova ili dobavljača materijala,
  4. Dokaz o plaćanju ako su radovi izvršeni, fakturirani i plaćeni.

Rok za podnošenje zahtjeva je do 10. listopada 2022. godine.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu uz priloženu svu potrebnu dokumentaciju koju zainteresirani mogu potražiti na www.kckzz.hr ili dobiti u sjedištu Koprivničko-križevačke županije, Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica.

Ispunjeni zahtjev za kapitalnu pomoć dostavlja se na adresu:

Koprivničko-križevačka županija

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu

Antuna Nemčića 5

48000 Koprivnica

s naznakom Kapitalna pomoć – TUČA – nerazvrstane ceste

docxObrazac_zahtjeva_KP-Tuča.docx

Nepotpuni zahtjevi, kao i oni uz koje nije priložena sva dokumentacija bit će razmatrani nakon primitka tražene dokumentacije, zaključno sa 31. listopadom 2022 godine.

Dodatne informacije možete zatražiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon: 048 658 – 138.

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu

Pročitano 1103 puta