Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
01.10.2022.

U Križevcima održana edukativna tribina županijskog Savjeta za umirovljenike

IMG 6710


Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, u Križevcima je u prostoru Udruge Matice umirovljenika održana edukativna tribina u organizaciji Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije.

IMG 6708

Tema tribine bila je reforma obiteljskih mirovina, s osvrtom na paket mjera Vlade Republike Hrvatske, a prezentirao ju je član županijskog Savjeta za umirovljenike Željko Šemper koji je kazao kako će promjene stupiti na snagu od 1. siječnja iduće godine.

Okupljenima se uime Županije obratila pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek te je pohvalila rad Savjeta, naglasivši kako Županija kroz svoje programe i aktivnosti brine o podizanju kvalitete života umirovljenika i starijih osoba.

IMG 6706

Predsjednik Savjeta Željko Pintar zahvalio je umirovljenicima na odazivu te Županiji na podršci Savjetu, istaknuvši kako umirovljenička populacija zaslužuje dostojanstvenu starost, materijalnu sigurnost, adekvatnu zdravstvenu zaštitu i uključenost u društveni život.

Služba ureda župana

Fotografije: Radio Križevci

Pročitano 950 puta