Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
04.12.2022.

Održan okrugli stol “Protuzračna obrana Koprivničko-križevačke županije u Domovinskom ratu“

NASLOVNA okrugli stol UDVDR 2022 04


U organizaciji županijske Podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, prošlog je vikenda održan okrugli stol na temu “Protuzračna obrana Koprivničko-križevačke županije u Domovinskom ratu“. Uoči okruglog stola, u Županijskoj je upravi održan prijem za sudionike na kojemu im je zamjenik župana Ratimir Ljubić zahvalio na doprinosu očuvanju vrijednosti Domovinskog rata.

Zamjenik Ljubić prisustvovao je okruglom stolu, a pozdrave je uputio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. Prigodnim riječima obratio se i predsjednik županijske Podružnice Udruge Siniša Pavlović koji je istaknuo veliki značaj rada udruga proizašlih iz Domovinskog rata, a posebno zbog projekta kojim se u školama promiče istina o Domovinskom ratu.

okrugli stol UDVDR 2022 07

Sudionici okruglog stola bili su general pukovnik Slavko Barić, general bojnik Marinko Krešić sa suradnicima, brigadni general Darko Rukavina, brigadir Boris Ćaleta Car, brigadir Ivan Beneta, brigadir Ivan Peica, pukovnik Jordan Atanasoski, pukovnik Nenad Barić, bojnik Zoran Lulić, satnik Marijan Matočec i natporučnik Željko Golubić

Okruglom stolu prisustvovali su i predsjednik Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivica Jurenec te član županijskog Odbora za branitelje Ernest Forjan.

Služba ureda župana

Izvor: Grad Koprivnica

Pročitano 811 puta