Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
08.01.2023.

Ekipa Replay pobjednik 22. Turnira u malom nogometu Križevci

turnir krizevci 2023


U organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci i Nogometnog kluba Radnik Križevci te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevci, održan je malonogometni spektakl - 22. Turnir u malom nogometu Križevci, koji su podržali i župan Darko Koren, predsjednik županijskog Nogometnog saveza Robert Markulin te brojni gledatelji.

Titula najbolje malonogometne ekipe i nagrada od 6 tisuća eura pripala je ekipi Replay, pod vodstvom Zdenka Međimorca, koja je u finalu nadjačala Graditeljstvo Cvilko 3:0. U utakmici za 3. mjesto ekipa Tihomira Gudića GT Igre pobijedila je nakon preokreta sastav Unijabetona.

DSC 8971

Najboljim igračem turnira proglašen je Matija Ezgeta, a najboljim vratarom Renato Ćibarić. Najbolji strijelac s deset pogodaka je Filip Bojić, a svi su iz pobjedničke ekipe Replay. Nagrade najboljim igračima i ekipama uručili su župan Koren, predsjednik Markulin, potpredsjednik Nogometnog kluba Radnik Križevci Vitomir Mijić te predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Branislav Pengov. Fair play priznanje “Goran Ilotić” dodijeljeno je bjelovarskoj momčadi NIL trgovina dijelovima, a doprinos programu dale su Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža.

Služba ureda župana

Izvor: Prigorski.hr


Pročitano 1589 puta