Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
23.01.2023.

Najavljen 30. Memorijalni rukometni turnir „Goran Vrbošić – Vrba“

IMG 0175


U prostorijama koprivničke gradske uprave danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen 30. Memorijalni rukometni turnir „Goran Vrbošić – Vrba“ u spomen i na sjećanje tragične pogibije mladog dragovoljca Domovinskog rata i igrača RK Koprivnica Gorana Vrbošića. Konferenciji su prisustvovali predsjednik RK Koprivnica Zvonimir Cahunek, gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji su pozvali sugrađane da se odazovu i svojim prisustvom iskažu potporu ovoj velikoj obljetnici i memorijalnom turniru koji se već 30. godina održava bez prekida.

Program započinje u petak, 27. siječnja koncertom klape „Sv. Juraj“ i Jazz orkestra HV-a koji će nastupiti u dvorani Srednje škole Koprivnica (besplatne ulaznice se mogu podići na bazenima Cerine, recepcijama Komunalca i Podravke te u ugostiteljskim objektima Active i Stars).  Dan kasnije, u sklopu turnira održat će se svečana akademija na kojoj će majka Gorana Vrbošića primiti posthumno odličje Reda kneza Domagoja s ogrlicom.

IMG 0179

U redovnom dijelu turnira, u nedjelju će uz domaćina sudjelovati prvoligaške ekipe RK Rovinj i RK Sisak te drugoligaške ekipe RK Valpovka i RK Koprivnica, a  u revijalnom dijelu turnira odigrat će se utakmica između ekipa koje nastupaju u premiere ligi - RK NEXE iz Našica i RK RUDAR iz Ruda.

PROGRAM:

PETAK, 27. siječnja 2023.

20:00 Koncert Klape „Sv. Juraj“ i Jazz orkestra HV-a, Dvorana Srednje škole Koprivnica

SUBOTA, 28. siječnja 2023.

10:00 Sveta Misa, kapela sv. Florijana, Koprivnica

11:15 Polaganje vijenaca i paljenje svijeća, gradsko groblje „Pri sv. Duhu“, Koprivnica

12:15 Svečana akademija, Dvorana doma mladih, Koprivnica

NEDJELJA, 29. siječnja 2023.

10:00 Početak turnira - 1. utakmica

12:30 Svečano otvorenje turnira, ŠSD „Josip Samaržija Bepo“, Koprivnica

Turnir će se održati pod pokroviteljstvom UDVDR RH podružnice Koprivničko - Križevačke županije u organizaciji RK Koprivnica te uz partnerstvo Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice i MORH-a.

Služba ureda župana


Pročitano 1203 puta