Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
30.03.2023.

Nova poduzetnička investicija u Križevcima

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

Supernova Križevci 2


Supernova Grupa otvorila je u danas u Križevcima svoj novi trgovački centar Supernova Križevci, a svečanom programu, uz brojne druge goste i građane, prisustvovali su župan Darko Koren, izvršni direktor Supernova Grupe. Markus Pinggera te zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško.

Župan je izrazio zadovoljstvo novom poduzetničkom inicijativom na križevačkom području: „Iznimno mi je drago što danas svjedočimo još jednoj vrijednoj poduzetničkoj investiciji koja je osigurala nova radna mjesta za brojne obitelji s križevačkog područja. Ovo pokazuje kako je prostor naše županije prepoznat kao mjesto zdrave poduzetničke i investicijske klime na kojem gospodarski subjekti postižu respektabilne rezultate. Uvjeren sam kako će ovim projektom sektor trgovine dobiti dodatni zamah i upotpuniti svoju ulogu u cjelokupnom županijskom gospodarstvu. Čestitam investitorima te želim odlične poslovne rezultate i daljnji razvoj tvrtke u budućnosti.“

338152458 1706239403146766 4101259378028626681 n

Čestitkama se pridružio i zamjenik Šaško, koji je kazao kako mu je drago što je tvrtka poput Supernove prepoznala Križevce kao mjesto za svoju investiciju te im je poželio dobrodošlicu.

Izvršni direktor Supernova Grupe Markus Pinggera naglasio je kako je riječ o drugom trgovačkom centru u našoj županiji te dodao: „Posebno me veseli i činjenica što smo osigurali gotovo 100 novih radnih mjesta, a Križevci su 16. grad u kojem Supernova Grupa kreće s poslovanjem. Vjerujem kako ćemo novim trgovačkim centrom privući brojne kupce koji sada na jednom mjestu mogu obaviti shopping i uživati u obiteljskom druženju.“

supernova kz 66

Dolazak u Križevce Supernova Grupa obilježila je vrijednom donacijom u iznosu od 5.000 eura koja je uručena Dječjem domu “Sv. Marko Križevčanin”, ustanovi koja brine o djeci starijoj od sedam godina bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Spomenimo i kako se novi trgovački centar Supernova proteže na 7.044 četvornih metara trgovačkih prostora, a riječ je o greenfield projektu koji u Križevce dovodi trgovine poznatih modnih brendova, robe široke potrošnje i prehrambenih artikala. Supernova Grupa međunarodna je kompanija koja je kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku dosad uložila više od 550 milijuna eura.

Služba ureda župana

Izvor: Supernova Grupa, Prigorski.hr


Pročitano 1005 puta