Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
25.05.2023.

U Kloštru Podravskom otvoren novi prostor za jasličku skupinu Dječjeg vrtića Igra

Objavljeno u kategorijama: Novosti

GDJ 3661


U sklopu proslave Dana Općine Kloštar Podravski danas je službeno otvoren novi prostor Dječjeg vrtića Igra, koji je namijenjen za jasličku skupinu. Otvorenju su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren sa zamjenikom Ratimirom Ljubićem i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak te općinski načelnik Siniša Pavlović i general pukovnik u mirovini Mladen Markač koji je službeno otvorio nove prostore.

U novoj pedagoškoj godini vrtićki kapaciteti sa sadašnjih 25 će biti povećani za boravak još 12 mališana od jedne do dvije godine. U drugoj fazi vrtić će dobiti prostor za još dvije odgojne skupine, čime će se kapacitet povećati za još 40 polaznika, a sredstva – 360 tisuća eura, Općina je osigurala preko Ministarstva znanosti i obrazovanja. Radovi bi trebali početi ovog ljeta, planirana je i investicija u vanjsko igralište vrtića vrijedna 30 tisuća eura, a nove bi sprave trebale biti postavljene već idućeg tjedna.

GDJ 3668

 Načelnik Pavlović kazao je kako je briga za najmlađe prioritet Općine te zahvalio svima koji su pomogli da se projekt realizira, a čestitkama i podršku novim planovima je u prigodnom govoru uputio i župan Koren koji je istaknuo kako je ulaganje u najmlađe najbolja investicija u budućnost zajednice.     

GDJ 3655

Današnjem svečanom otvorenju prisustvovali su i ravnateljica vrtića Gabrijela Golub, predsjednica Općinskog vijeća Marija Šimunko, odgojiteljice i roditelji te mališani koji su pripremili kratki program za uzvanike.

Izvor fotografija: epodravina.hr

Služba ureda župana

Pročitano 713 puta