Humanitarni koncert “Darujte osmijeh laticama“

Humanitarni koncert “Darujte osmijeh Laticama” održati će se u nedjelju, 12. ožujka u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 19,00 sati.

U prostorijama koprivničke gradske uprave, Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” održala je tiskovnu konferenciju na kojoj je najavljen humanitarni koncert “Darujte osmijeh laticama“.

Predsjednica  Udruge “Latice” Nevenka Fuchs informirala je javnost o tijeku humanitarne akcije čiji je cilj prikupljanje financijskih sredstava za provedbu programa i projekata rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju, terapijskog jahanja i organiziranje poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama. Posebnu zahvalu uputila je gradu Koprivnici i Koprivničko-križevačkoj županiji te svima koji su se uključili i dali svoj doprinos.

Tiskovnoj konferenciji prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica Melita Samoborec i pročelnik Darko Ledinski te predsjednica Županijske skupštine ujedno i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić, koja je naglasila važnost potpore humanitarnim akcijama u cilju pružanja pomoći ranjivim skupinama kako bi se doprinijelo  poboljšanju kvalitete njihovog života. Županijsko Povjerenstvo organiziralo je i nekoliko humanitarnih akcija i koncerata, stoga se rado odazvalo pozivu “Latica” i uključilo u ovu akciju naglasila je predsjednica Rupčić te pozvala građane da se uključe i dođu u nedjelju na koncert, kojim će Povjerenstvo sa svim sudionicima na poseban način obilježiti i Međunarodni dan žena.

Humanitarni koncert “Darujte osmijeh Laticama” održati će se u nedjelju, 12. ožujka u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 19,00 sati. Nastupit će Gazde, Mejaši, Dangube, Zgubidani, Mjesečina, Gordana i Miroslav Evačić, Mirko Švenda Žiga, Mladen Medak Gaga, Franjo Barić i Romana Pavliša.

Služba ureda župana