Konstituirajuća sjednica Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija

Konstituirajuća sjednica Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija održana je u četvrtak, 30. studenog u prostorijama Hrvatske zajednice županija, a u ime Koprivničko-križevačke županije članicom je imenovana pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Iako su pročelnici i savjetnici za odnose s javnošću do sada već uspostavili neformalnu radnu skupinu iskazana je potreba da ona djeluje sukladno Programu rada Zajednice i statutarnim okvirima, a okupljeni županijski predstavnici izabrali su voditelje skupine te donijeli okvirni plan aktivnosti za 2018. godinu. Za voditelja je izabrana v.d. pročelnice Ureda župana Šibensko-kninske županije Senka Bilać, a za njezinog zamjenika voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije Bernardo Pahor.

Na sjednici se razgovaralo i o obilježavanju 15. godišnjice rada Hrvatske zajednice županija, o organizaciji 7. Foruma hrvatskih i poljskih regija, Otvorenom proračunu, izdavačkim, informativnim i edukacijskim aktivnostima, ali i o aktivnostima koje će prethoditi izdavanju priručnika za službenike vezanog uz sukob interesa. Konstituiranjem Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatska zajednica županija sada ima dvanaest radnih skupina.

Služba ureda župana