Koprivničko-križevačka županija predstavila se na Sajmu turizma u Beču „Ferien-Messe“

Pored 850 izlagača iz 80 zemalja, na Sajmu turizma pod nazivom „Ferien-Messe“ koji je održan u Beču od 12. do 15. siječnja predstavila se i Koprivničko-križevačka županija.

Riječ je o sajmu koji je namijenjen poslovnoj i širokoj publici, a posjetitelji se mogu informirati o temama vezanim uz putovanja, odmor i slobodno vrijeme.

Županija se predstavila u sklopu izložbenog prostora Hrvatske turističke zajednice, a podršku promociji turističke ponude Koprivničko-križevačke županije pružili su župan Darko Koren i direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc.

Tom su se prigodom susreli s direktorom predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji Rankom Vlatkovićem i predsjednikom Hrvatskog centra u Beču ujedno i predstavnikom Hrvatske gospodarske agencije Gradišće Tiborom Jugovićem s kojima su održali radni sastanak. Na sastanku su župan Koren i direktor Mihevc izrazili zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom, a zajedno s direktorom Vlatkovićem i predsjednikom Jugovićem razgovarali su i o mogućnostima buduće suradnje i zajedničkih aktivnosti.

Služba ureda župana