Križevačka Udruga osoba s invaliditetom održala izvještajnu skupštinu i proslavila 20 godina rada

U Križevcima je u petak 6. prosinca održana godišnja izvještajna skupština Udruge osoba s invaliditetom koja ove godine slavi i 20. obljetnicu od osnutka. Svečanosti je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec koji se obratio članovima Udruge i uzvanicima napomenuvši kako Županija podržava rad Udruge, jer je jedna od zadaća Županijske uprave  konstantan rad na poboljšanju kvalitete života ljudi na području na kojem djeluje.

Predsjednik Udruge  Petar Gatarić kazao je kako su članovi u protekla dva desetljeća svojim mjerama i aktivnostima kroz razne programe i projekte u suradnji s mnogim dionicima, utjecali na poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju te poboljšali socijalnu sliku križevačkog kraja.

Podršku radu Udruge svojim prisustvom i riječima potpore dali su i  pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Grada Križevaca Sandro Novosel, saborski zastupnik Branko Hrg te ravnateljica Učeničkog doma u Križevcima Snježana Majić.

Izvor fotografija: Udruga Skupština Udruge osoba s invaliditetom

Služba ureda župana