Nagrađeni najljepši dječji putopisi „Putositnice 2016.“

Zamjenik župana Ivan Pal prisustvovao je svečanoj dodjeli nagrada za najljepši dječji putopis „Putositnice 2016.“ održanoj u dvorani Domoljub u Koprivnici.

Na svečanosti su predstavljeni pohvaljeni i nagrađeni radovi, a prije dodjele nagrada sve okupljene pozdravio je zamjenik Pal:

 „Čestitam koprivničkoj Osnovnoj školi „Antun Nemčić Gostovinski“, školi koja je stvorila jedan krasan projekt kojeg već nekoliko godina pratimo. Hvala Vam na naporu kojeg ste uložili te Vam svima od srca čestitam.“

Učenici Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ iz Koprivnice za ovu su prigodu pripremili bogat program, a važno je napomenuti da su pored brojnih radova pristiglih iz raznih dijelova Republike Hrvatske nagrađena i dva rada iz koprivničke škole, rad Ozane Brkić „Na otoku Panonskog mora“ i rad Iris Juršetić  „Ma… tko to može platit?!“.

Ova nagrada dodjeljuje se pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Grada Koprivnice, a u organizaciji koprivničke Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“.

Služba ureda župana