Najava: Nastup poduzetnika iz Koprivničko – križevačke županije na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2018.

Ovogodišnji 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2018. održat će se od 23. do 25. veljače ove godine na sajamskom prostoru kod Visoke škole u Virovitici, a na njemu će sudjelovati i 20 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.
Organizaciju i animaciju izlagača za sudjelovanje na Sajmu zajedno su provodili Koprivničko-križevačka županije, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica.
VIROEXPO jedan je od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova u Hrvatskoj i regiji, a uz sudjelovanje izlagača iz 29 zemalja, ovogodišnja zemlja partner je Republika Albanija, županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a grad partner je Grad Zagreb. Za posjetitelje je pripremljen bogat program, brojna predavanja iz gospodarstva i poljoprivrede, tematske radionice te kulturno-zabavne priredbe, a više o događanjima može se doznati na službenoj stranici sajma www.viroexpo.hr.
Uz predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelji sajma su i Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo turizma, a organizatori i kao i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije svoje će proizvode i usluge predstaviti sljedeći izlagači:

1. Koprivničko-križevačka županija,
2. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije,
3.Obrtničko-učilište Pouka
4. Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica
5. Feroz, uzgoj voća, proizvodnja voćnih vina,
6. P & GOT,
7. Samostalna djelatnost Pelc,
8. Moby Dick, proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije,
9. Ledoni j.d.o.o.,
10. Mehanička radionica Pavunić,
11. ZOO centar Pirana
12. ZOO ribolov j.d.o.o.,
13. Botana d.o.o.,
14. KARAS d.o.o,
15. ECOLIFE d.o.o.,
16. Strukovna škola Đurđevac
17. EMBER,
18. GLORY,
19. OPG Marijan Hrženjak,
20. OPG Ivan Grošek.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, VIROEXPO 2018., kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana