Održana 125. izvještajno izborna skupština DVD Gotalovo

U Društvenom domu Gotalovo održana je 125. po redu izvještajno izborna skupština Dobrovoljno vatrogasnog društva Gotalovo.

Sjednicu je otvorio predsjednik DVD Gotalovo Ivan Premec pohvalivši potom rad i zalaganje društva te podnio Izvješće o radu za 2016. godinu istaknuvši zadovoljstvo realiziranim projektima.

U radnom djelu Skupštine podnijeto je Izvješće o financijskom poslovanju za 2016. godinu kao i Izvješće Nadzornog odbora te je izabrano novo vodstvo društva pa je tako za predsjednika ponovno izabran Ivan Premec, Željko Horvat za zapovjednika,  Zlatko Lovković za blagajnika, Krešimir Premec za tajnika, Franjo Sočev za zamjenika predsjednika i Marijan Premec za zamjenika zapovjednika, a izabrani su i članovi Stegovne komisije, Upravnog i Nadzornog odbora društva.

Potom je novo izabrani predsjednik društva Ivan Premec iznio prijedlog plana rada DVD-a Gotalovo za 2017. godinu, nakon čega je blagajnik društva Zlatko Lovković iznio prijedlog financijskog plana prihoda i rashoda društva za 2017. godinu koje su članovi društva jednoglasno i usvojili.

Čestitke članovima društva na njihovom uspješnom radu uputio je uime župana Darka Korena član Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Eugen Pali zahvalivši DVD-u Gotalovo na dugogodišnjoj kvalitetnoj suradnji, a rad DVD-a podržali su i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko križevačke županije Ivan Matosović, tajnik Vatrogasne zajednice Općine Gola Ivica Blažeković, glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži HVZ Nikola Sočev te načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Na kraju Skupštine predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović dodijelio je uvjerenja o osposobljenosti za Vatrogasnog dočasnika slijedećim članovima društva: Domagoju Balogu, Davorki Vargantolić, Marku Keceušu, Blaženki Jakupec, Elviri Požgaj i Slavku Požgaju dok je brončanu medalju za uspješan rad uručio Zlatku Lovkoviću.

Služba ureda župana