Održano Međužupanijsko natjecanje mladih Crvenog križa

U organizaciji Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, u koprivničkoj Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski održano je  Međužupanijsko natjecanje mladih Crvenog križa, koje je otvorila pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, a okupljenima su se obratile ravnateljica Škole Gordana Gazdić Buhanec i ravnateljica županijskog Društva Crvenog križa  Dubravka Jaković.

Ekipe podmlatka i mladeži pokazale su svoja znanja u teorijskom i praktičnom dijelu. U kategoriji podmlatka sudjelovale su osnovne škole: Braće Radić Koprivnica, S. Rubido Erdödy iz Gornje Rijeke, Molve i V. Nazora iz Daruvara, a u kategoriji mladeži Srednja škola Koprivnica, Gimnazija “I. Kranjčev” iz Đurđevca i Srednja gospodarska škola iz Križevaca.

Najbolje su bile dvije koprivničke ekipe koje će se i predstaviti na državnom natjecanju u Sisku – u kategoriji mladeži ekipa Srednje škole s mentorom Tomislavom Lončarom, a u kategoriji podmlatka ekipa Osnovne škole Braća Radić s mentoricom Lidijom Molnar.

Rezultati mladi:

  1. Srednja škola Koprivnica 112,43 bodova – mentor Tomislav Lončar
  2. Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac 100,87 bodova – mentor Horvat Josip
  3. Srednja gospodarska škola Križevci 77,10 bodova – mentor Maja Postrimovski

Rezultati pomladak:

  1. OŠ Braća Radić Koprivnica 112,53 bodova – mentor Lidija Molnar
  2. OŠ Molve 104,67 bodova – mentor Željka Ivandija Goll
  3. OŠ Sidonije Rubido Erdödy Gornja Rijeka 80,63 bodova – mentor Milenko Jelača
  4. OŠ Vladimir Nazor Daruvar 75,50 bodova – mentor Silvije Devold

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Facebook Crveni križ Koprivnica