Općina Podravske Sesvete proslavila Dan Općine

Općina Podravske Sesvete obilježila je svoj Dan Općine pa je tim povodom održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Branko Rođak nakon čega se obratio i načelnik Općine Podravske Sesvete Ivan Derežić koji je pozdravio okupljene goste i uzvanike te se osvrnuo na proteklih godinu dana. Dodao je kako je Općina uspjela završiti izgradnju komunalne infrastrukture te kako će se do kraja godine održati pregled sustava i prepumpnih stanica. „Sada se možemo okrenuti novim projektima, a to je prije svega izgradnja dječjeg vrtića,“ istaknuo je načelnik Derežić te se ujedno osvrnuo i na rad udruga i društava na području Općine Podravske Sesvete.

Čestitke povodom Dana Općine uputio je pored brojnih gostiju i uzvanika zamjenik Sobota koji je pohvalio rad Općine i Općinskog vijeća te im poželio puno uspjeha u radu i dalje zaključivši: „Općina najbolje zna što je potrebno njenim mještanima.“

U sklopu obilježavanja Dana Općine otvorena je i izložba povodom 80 godina folklora HFD „Sesvečice“ te je održana foklorna večer u Društvenom domu Podravske Sesvete tijekom koje su dodijeljene zahvalnice članovima, sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu HFD „Sesvečice“. Pored toga, sutra, 18. rujna održat će se i revijalna nogometna utakmica „Sesvečkih gospođa“ kao i prvenstvena nogometna utakmica između nogometnih klubova Podravske Sesvete i „Podravina 02“ iz Ludbrega.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: www.podravske-sesvete.hr