Prijem povodom nadolazeće Premier lige u boksu

Povodom nadolazeće Premier lige u boksu koja će se održati u Koprivnici, zamjenik župana Ivan Pal održao je prijem za predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bonu Bošnjaka i glavnog tajnika Marka Marovića te predsjednika i trenera Boksačkog kluba David Koprivnica Dražena Kuhara.

Zamjenik Pal i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković pohvalili su rad i organizaciju Boksačkog kluba David te čestitali predsjedniku ujedno i treneru Kuharu na osvojenoj prvoj bronci na Europskom prvenstvu u boksu.

Na prijemu se razgovaralo i o programima koprivničkog Boksačkog kluba David koji se izvrsno razvija kao mladi klub s mlađim dobnim kategorijama te nadolazećoj Premier ligi i tehničkim detaljima oko organizacije same lige o čemu je govorio predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak.

Predsjednik Bošnjak kao i predsjednik Boksačkog kluba David Dražen Kuhar zahvalili su zamjeniku Palu na održanom prijemu, a zamjenik im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Služba ureda župana