Proglašeni najbolji vozači i klubovi cestovnih moto utrka, skutera i supermota u 2016. godini

U organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza, Auto moto kluba Križevci i Moto kluba Križevci u Hotelu Kalnik u Križevcima održano je svečano proglašenje rezultata motociklističkih disciplina za cestovne moto utrke, natjecanja skutera i supermota u 2016. godini.

Proglašenju je prisustvovao župan Darko Koren te pri tom čestitao svim vozačima i klubovima na postignutim rezultatima pohvalivši njihov rad i motiviranost u radu te poželio svima još jednu  uspješnu motociklističku godinu.

Čestitke svim vozačima i klubovima uputili su i predsjednik Auto moto kluba Križevci Dragutin Srečec, predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin, predstavnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač te gradonačelnik Grada Križevci Branko Hrg.

Uslijedilo je proglašenje najboljeg vozača cestovnih moto utrka u 2016. godini, a titulu najboljeg je odnio Martin Vugrinec iz ŠK 1. HMK Zagreb, Kristian Takač iz MK Bjelovar proglašen je najboljim u kategoriji skutera dok je Luka Sadrić iz MK Gajs osvojio titulu vozača godine u supermotu.

Najbolji klub u cestovnim moto utrkama i to 15-ti put zaredom te najbolji klub u cestovnim utrkama skutera proglašen je MK Križevci, a u supermotu titulu najboljeg kluba odnio je MKC Nova Rača.

Titule najboljih vozača dodijeljene su: supermoto klasa S 1-Luka Sadrić, klasa S Open-Marin Gros, klasa Bigfoot-Dalibor Horvat, skuter klasa Rookie-Marin Gros, klasa Open-Kristian Takač, klasa No Limit-Mihael Prožek, a najbolji vozači u cestovnim moto utrkama su:  klasa 125 SP-Mislav Perkušić, klasa 600 SST-Martin Vugrinec i klasa 1000 SST-Dario Horvat.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr