Svečano proslavljen Dan Općine Hlebine

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općina Hlebine proslavila je svoj Dan Općine i blagdan  „Imena Marijinog“.

Svečanu sjednicu, kojoj je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota, otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Marijan Hontić nakon čega se obratila i načelnica Općine Hlebine Božica Trnski. Načelnica je pozdravila sve okupljene goste i uzvanike te se ukratko osvrnula na radove u protekloj godini. Pored toga, zahvalila je udrugama, društvima, općinskim djelatnicima i vijećnicima te svim suradnicima kao i Koprivničko-križevačkoj županiji na suradnji i razumijevanju.

Provedene projekte te općenito rad Općine i Općinskog vijeća pohvalio je zamjenik Sobota te svim okupljenima uputio čestitke povodom Dana Općine i blagdana „Imena Marijinog“. Osvrnuo se i na suradnju Koprivničko-križevačke županije i Općine Hlebine te poželio puno uspjeha u radu i uspješnu suradnju i dalje.

U sklopu obilježavanja Dana Općine otvoren je Dječji vrtić „Leptirić“, a uoči svečane sjednice održana je i koncelebrirana sveta misa u Crkvi svete Katarine u Hlebinama koju je predvodio biskup Varaždinske biskupije monsinjor Josip Mrzljak.

Služba ureda župana