U Gimnaziji „Fran Galović“ održano predavanje Milana Čapalije na temu “Izazovi i rizici odrastanja”

U Gimnaziji „Fan Galović“ u Koprivnici u petak, 1. prosinca održano je predavanje prof. mr. specijalista kliničke psihologije Milana Čapalije iz Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ na temu “Izazovi i rizici odrastanja”, u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Predavanje su organizirali Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije i Gimnazija „Fan Galović“, a učenicima se obratio i zamjenik župana, ujedno i predsjednik Povjerenstva, Ratimir Ljubić, koji je pohvalio njihovu aktivnost u borbi protiv ovisnosti.

Podsjetimo, u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti, a ove je godine naglasak stavljen na promicanje nepijenja alkohola kao rizičnog čimbenika za razvoj ovisnosti o alkoholu, ali i ozbiljnog rizičnog čimbenika za razvoj različitih bolesti. Osim u Koprivnici, predavanje Milana Čapalije održano je i u Gimnaziji „Dr. Ivan Kranjčev“ u Đurđevcu, a u Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima održat će se u ponedjeljak, 4. prosinca s početkom u 13 sati.

Služba ureda župana