U Virju održani 34. sportski susreti klubova liječenih alkoholičara sjeverozapadne Hrvatske

Prošlog su vikenda u Virju održani 34. sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara (KLA) sjeverozapadne Hrvatske pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Općine Virje i Turističke zajednice područja Središnje Podravine. Ovogodišnji organizatori bili su Zajednica KLA Koprivničko-križevačke županije, a susretu je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Ukupno 209 sudionika iz Virovitičko-podravske, Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije natjecalo se u šest sportskih disciplina za djecu i odrasle: šahu, pikadu, visećoj kuglani, skakanju u vreći, potezanju užeta i krosu. Nakon okupljanja u Društvenom domu u Virju okupljene je pozdravila predsjednica županijske Zajednice KLA Dolores Novak, pročelnica općine Virje Kristina Filipović te voditeljica Turističke zajednice područja Središnje Podravine Elizabeta Milanović Glavica, a zatim je uslijedio bogat kulturno-umjetnički program koji su pripremili i izveli članovi pjevačke i plesne sekcije Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan Virje.

Najvažniji dio 34. sportskih susreta događao se na sportskim terenima gdje je sudionike pozdravio zamjenik Ljubić a nakon toga su započele same sportske igre čiji je cilj promocija zajedništva, jačanje sportskog duha i samopouzdanja, timskog rada i zabave uz obitelj i prijatelje.

Služba ureda župana