Udruga žena „Gorično srce“ uz Štruklijadu proslavila petu obljetnicu postojanja

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prošlog je vikenda prisustvovao Štruklijadi koju je povodom pete obljetnice postojanja i uspješnog djelovanja organizirala Udruga žena „Gorično srce“ Kunovec Breg.

Prije proslave u Društvenom domu u Kunovec Bregu, održana je sveta misa u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Močilama, gdje je posvećen barjak Udruge, a članice su za brojne posjetitelje, među kojima vrijedi izdvojiti 32 udruge žena s područja Županija, pripremile bogat i sadržajan program.

Zamjenik Ljubić čestitao je članicama i Vesni Jantolek na aktivom  i predanom radu u društvenom životu zajednice te je ujedno primio zahvalnicu za podršku Udruzi u ime Županije, a zatim se krenulo na degustaciju ukusnih kolača koje su izradile marljive članice Udruge. Tako se moglo kušati štrukle s trešnjama, sirom i tikvama, hajdinskom kašom, višnjama, tikvom i makom, jabukama, zeljem, sirom i koprivama, prosom i orasima, sirom te sa šumskim voćem.

Za glazbeni dio programa također su bile zaslužne članice Udruge, a proslavi su prisustvovali i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, predsjednik Mjesnog odbora Kunovec Breg Nenad Marinaga te brojni mještani.

Služba ureda župana