Župan i suradnici čestitali Uskrs djelatnicima i korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar sa suradnicima su na Veliki petak posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica kako bi korisnicima i djelatnicima čestitali blagdan Uskrsa.

Ravnateljica Doma Vesna Križan tom je prilikom uzvratila čestitke te zahvalila Županiji na kontinuiranoj podršci u radu, koja im omogućava pružanje kvalitetnih usluga njihovim korisnicima te je ujedno najavila svečanu proslavu 27. obljetnice postojanja Doma, koja će se održati 4. travnja s početkom u 12 sati. U ime korisnika Doma, županu i suradnicima sve najbolje povodom predstojećih blagdana poželjela je Terezija Horvat.

Župan je ravnateljici i suradnicima zahvalio što na najbolji mogućni način brinu o svojim korisnicima i u obiteljskoj atmosferi pružaju im sve što im je potrebno, uz mnogo ljubavi i pažnje. Također je naglasio kako je Doma jedna od vodećih ustanova takve vrste u Republici Hrvatskoj, zbog čega je Županija posebno ponosna, te kako će im i nadalje biti na usluzi po svim pitanjima. Okupljenima je poželio mnogo zdravlja i da blagdane provedu u miru i sreći te da im Uskrs kao blagdan svjetla i vjere donese novu nadu i optimizam.

Nakon druženja, korisnici su županu i suradnicima darovali ručno pisanice koje su izradili na kreativnim radionicama.

Služba ureda župana