Župan na otvorenju novog supermarketa KTC-a u Murskom Središću

Župan Darko Koren u petak, 1. prosinca prisustvovao je svečanom otvorenju novog trgovačkog centra KTC-a u Murskom Središću, gdje se okupljenima obratio prigodnom govorom, čestitavši tvrtki na 25 godina uspješnog poslovanja i doprinosa gospodarstvu Koprivničko-križevačke županije, a i šire.

U sklopu centra otvoreni su supermarket, restoran i poljoljekarna, investicija je vrijedna 2,5 milijuna eura, a tvrtka ima svoje poslovne prostore u 25 grada diljem Hrvatske te zapošljava 1300 radnika.

U ime KTC-a obratio se predsjednik Upravnog odbora Ivan Katavić, a čestitke su uputili i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec te saborski zastupnik Darko Horvat. Uoči otvorenja, predsjednik Katavić uručio je Dječjem vrtiću „Maslačak“ donaciju, a zatim je župnik  Tomislav Antekolović blagoslovio prostore te su gosti i posjetitelji krenuli u obilazak.

Podsjetimo kako je tvrtka KTC dobitnik priznanja „Zlatna kuna“ za postignute uspjehe u gospodarstvu Koprivničko-križevačke županije za 2016. godinu, u kategoriji velikih poduzeća, a koju nagradu dodjeljuje HGK Županijska komora Koprivnica za postignuti uspjeh i kvalitetu u poslovanju.

Služba ureda župana