Županijsko natjecanje iz povijesti

Osnovna škola „Braća Radić“ Koprivnica bila je domaćin županijskog natjecanja iz povijesti na kojem je sudjelovao 41 učenik iz Koprivničko-križevačke županije.

Među osmašima najuspješniji su bili Dorian Komljenović učenik iz Osnovne škole „Braća Radić“ Koprivnica koji je zauzeo prvo mjesto s mentoricom Lidijom Molnar. Drugo mjesto osvojila je Mia Posavec iz Osnovne škole Kloštar Podravski s mentoricom Anom Đurišević dok je Antun Hemetek iz Osnovne škole „Braća Radić“ Koprivnica osvojio treće mjesto s mentoricom Lidijom Molnar.

Što se tiče sedmih razreda najuspječniji je bila Leonarda Sermek iz Osnovne škole „Đuro Ester“ Koprivnica s mentoricom Jasminkom Fanuko-Polančec, a drugo mjesto podijelile su Lara Genter iz Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica i Veronika Španić iz Osnovne škole Sveti Petar Orehovec, uz pomoć mentora Darka Sočeva i Darka Kožara. Marko Podhraški i Karla Laloš iz Osnovne škole „Đuro Ester“ osvojili su treće mjesto s mentoricom Jasminkom Fanuko-Polančec.

Među najuspješnijim srednjoškolcima prvih, drugih i trećih razreda bile su Lana Varga s mentoricom Gordanom Trnski, Marija Kuštelega i Valerija Premec s mentoricom Iris Radmanić, iz Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica. Emanuel Evačić iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci s mentorom Ivanom Peklićem bio je najuspješniji u kategoriji četvrtih razreda srednjih škola.

Uz samo natjecanje predstavljen je i istraživački rad pod nazivom „Jedan grad, a dvije vojske“ koji su napravile učenice Emilija Pavlek i Dora Mršić iz Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica.

Služba ureda župana