Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
12.05.2022.

Proslavljen Dan škole Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci

img 1826

Svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća jučer je proslavljen Dan Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci, a događanju je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Sjednicu je otvorila ravnateljica škole Gordana Juran-Ratković koja je izrazila zadovoljstvo okupljanjem nakon dvije pandemijske godine te naglasila kako se uz Dan škole, koji se inače obilježava 16. travnja, održava i Dan otvorenih vrata, kako bi posjetiteljima mogli ponuditi i informiranje o zanimanjima koje škola nudi.

img 1842Zamjenik Ljubić uputio je čestitke povodom Dana škole te je govorio o važnosti strukovnih zanimanja i kako se danas mijenja obrazovna paradigma strukovnog obrazovanja, čemu će doprinijeti i projekt županijskog Centra kompetentnosti. Ujedno je pohvalio ravnateljicu i nastavničko osoblje na motivaciji mladih za strukovna zanimanja i svemu što čine za razvoj županijskog obrazovnog sektora.

Uime gradonačelnika Marija Rajna okupljene je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za pravne i opće poslove Sandra Vuketić te zahvalila Školi na uspješnoj suradnji s Gradom Križevcima, čestitavši na uspješnim rezultatima na brojnim natjecanjima.

Nakon uvodnih riječi prikazan je film o razvoju Srednje škole „Ivan Seljanec“, a zatim su ravnateljica i zamjenik Ljubić uručili priznanja, zahvalnice i nagrade zaslužnim suradnicima, nastavnicima i učenicima. Između ostalih, priznanje je primio i zamjenik Ljubić. U ime nagrađenih obratili su se umirovljeni djelatnici škole Brunoslav Sabolek i Terezija Horvat.

Služba ureda župana

Izvor: Grad Križevci


Pročitano 1799 puta