Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije održalo redovnu godišnju skupštinu

U prostorijama Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici održana je izborna godišnja Skupština Društva multiple skleroze Koprivničko – križevačke županije kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Predsjednica Društva Radmila Funtek uvodno je obrazložila dnevni red kojeg su članovi Skupštine jednoglasno usvojili. Na dosadašnju dobru suradnju između Županije i Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije osvrnuo se zamjenik Pal pohvalivši potom rad Društva „Vi ste jedan od najozbiljnijih i najagilnijih partnera naše Županije, jer prije svega imate rukovodstva i članstva koji razumiju probleme društva, bili oni financijski ili neke druge prirode“. Na kraju svog obraćanja zamjenik je članovima poželio puno uspjeha u daljnjem radu dodavši: „Vaše Društvo će uvijek imati Koprivničko-križevačku županiju kao partnera koji će podržavati Vaš rad i aktivnosti“.

Nakon uvodnog dijela članovi Skupštine izabrali su članove radnih tijela, nakon čega su usvojili i Poslovnik o radu redovne godišnje Skupštine Društva.

Potom je predsjednica Radmila podnijela godišnji izvještaj o radu za 2015. godinu, financijsko izvješće kao i izvješće Nadzornog odbora za 2015. godinu pri čemu je izrazila zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i realiziranim projektima. Pored toga, naglasila je važnost Društva multiple skleroze budući da ono svojim radom pomaže svakom bolesniku koji boluje od multiple skleroze, inicira liječenja, rehabilitaciju te štiti oboljele osobe i na taj način pridonosi kvaliteti njihovog osobnog i obiteljskog života.

Na kraju Skupštine prihvaćen je plan i program rada kao i prijedlog financijskog plana za 2017. godinu te je upriličeno i prigodno druženje.

Služba ureda župana