Održana godišnja skupština DVD Đelekovec

U prostorijama Doma kulture „Pajo Kanižaj“ u Đelekovcu Dobrovoljno vatrogasno društvo Đelekovec prošlog je vikenda održalo godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik DVD-a Marijan Posavec.

U svom je govoru posebno istaknuo rad i zalaganje članova društva te podnio Izvješće o radu kao i Financijsko izvješće za proteklu godinu. Dodao je kako je DVD Đelekovec u protekloj godini sudjelovao na brojnim vatrogasnim manifestacijama i vježbama kao i na svim godišnjim skupštinama okolnih društava. Isto tako, predsjednik Posavec naglasio je kako je društvo u 2016. godini nabavilo novu vatrogasnu opremu te je sudjelovalo na ukupno pet intervencija gašenja požara koji su uspješno i sanirani. Na kraju je zahvalio Županiji, ali i svima ostalima koji su doprinijeli razvoju društva te najavio kako će društvo u narednom razdoblju raditi na dogradnji i adaptaciji Vatrogasnog doma za koju će pomoć tražiti od EU fondova.

U ime Koprivničko-križevačke županije sve prisutne pozdravio je stručni suradnik za zaštitu i spašavanje Stjepan Behin koji je zahvalio svim članovima DVD-u Đelekovec na suradnji prilikom sanacije posljedica ptičje gripe na području Šoderice i okolnih područja. Isto tako, pohvalio je rad DVD-a Đelekovec te poželio niz uspjeha na natjecanjima i drugim aktivnostima u 2017. godini.

Skupštini su nazočili i obratili se prigodnim riječima načelnica općine Đelekovec Štefica Sirutka, zapovjednik JVP Koprivnica Slavko Lakuš te vatrogasni inspektor Stjepan Lončar.

Služba ureda župana