Zamjenik Ljubić na Trofeju Grada Koprivnice

U sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici prošlog je vikenda održano plesno natjecanje Trofej Grada Koprivnice u standardnim i latino-američkim plesovima, kojemu je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je natjecateljima poželio mnogo sreće i uspjeha u predstavljanju plesnih vještina.

Na natjecanju su sudjelovali pojedinci, parovi i formacije, a u latinsko-američkim plesovima odrasli-BA prvo mjesto osvojio je par Srđan Branković i Tena Ranogajec iz Osijeka. U kategoriji odrasli-BA, u standardnim plesovima, prvi su bili Ivan Ratković i Marta Novak iz Siska, dok je plesni par Lovro Peraković i Lea Stanić iz Petrinje, u kategoriji starija mladež-B, osvojio prvo mjesto u standardnim i u latinsko-američkim plesovima. Prema mišljenju stručnog žirija, u kategoriji mladež-B, latinsko-američke plesove najbolje su otplesali Franco Marinović i Hana Grahovac iz Zagreba, a u kategoriji mladež-B, u standardnim plesovima najbolji su bili Jakov Bijelac i Mgdalena Vidas iz Petrinje.

Koprivnički plesni par Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević osvojili su prvo mjesto u kategoriji veterani II-B u latinsko-američkim, kao i u standardnim plesovima.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Glas Podravine i Prigorja