Župan Koren prisustvovao otvorenju turnira u streljaštvu Udruge hrvatskih branitelja HEP-a

U organizaciji podružnice Elektre Koprivnica danas, 7. travnja otvoren je prvi turnir u streljaštvu u disciplini zračna puška 10 metara Regionalnog odbora za središnju Hrvatsku Udruge branitelja Hrvatske elektroprivrede.

Turnir je započeo polaganjem vijenaca ispred spomenika Hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata, gdje su u ime Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice vijence položili župan Darko Koren i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić, kao i predsjednik Udruge branitelja HEP-a Davor Tomljanović te predsjednik Regionalnog odbora Vinko Sesar.

Svijeće su zapalili predstavnik Uprave HEP-a ODS Davor Sokač, direktor Uprave Elektre Koprivnica Goran Pakasin, direktor Uprave Elektre Virovitica Miro Boljevčan, direktor Uprave Elektre Varaždin Zvonko Rožmarić, direktor Uprave Elektre Čakovec Mladen Hren, direktor Uprave Elektre Križ Željko Sokodić, kao i članovi Udruge.

Na svečanom otvorenju turnira i prigodnom druženju koje je održano u sjedištu koprivničke Elektre, župan Koren izrazio je zadovoljstvo što se ovakav događaj održava upravo u Koprivničko-križevačkoj županiji te je kazao okupljenima: „Svima koji se danas natječu želim dobre rezultate, ali ovo je i prigoda da se prisjetimo onih koji su nas zadužili u obrani i stvaranju Lijepe naše. HEP je kao jedna od najznačajnijih nacionalnih tvrtki dao velik doprinos u Domovinskom ratu, nažalost i tako da je dio ljudi izgubio živote. Danas smo se prisjetili svih njih.

Voditelj natjecanja je predsjednik koprivničke podružnice Elektre Željko Ivačić, a suorganizator je Streljački športski klub Podravka.

Služba ureda župana