Koprivnička Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“ proslavila svoj dan

Svečanim programom u dvorani Domoljub koprivnička Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“ proslavila je svoj dan, a događanju je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Prije programa u Domoljubu, održana je humanitarna prodajna izložba Učeničke zadruge “Nemčićevi suncokreti”, izložba radova polaznika Male koprivničke škole keramike, matematički petoboj za učenike četvrtog razreda, izložba učeničkih herbarija i plakata, projekcija filmova FVD „AniMravec“ te sportske aktivnosti.

Okupljene je prvo pozdravila ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec, kazavši kako su sve napore i trud usmjerili prema tome da su prepoznati kao kvalitetna, poticajna i pouzdana obrazovna ustanova koja služi na korist i ponos svojim učenicima i učiteljima, kao i široj društvenoj zajednici. Također je zahvalila Županiji, koja iako nije osnivač škole, redovito ju prati i podržava u svim projektima i planovima.

Zamjenik Ljubić uputio je čestitke povodom Dana škole, pohvalivši brojne aktivnosti u kojima sudjeluju, od međunarodnih projekata, očuvanja prirode i kulturne baštine i robotike pa sve do umjetnosti i sporta.

Svi ti uspjesi ne bi bili mogući bez zaposlenika škole koji u svoj posao unose mnogo entuzijazma i ljubavi, čineći ovu ustanovu primjerom obrazovne sinergije. Želim vam mnogo sreće i zadovoljstva u daljnjem radu i učenju!“, poručio je zamjenik Ljubić.

U glazbeno-scenskom dijelu učenici su se predstavili svojim talentima i vještinama, te se tako moglo čuti pjesmu zborova i recitacije te pogledati igrokaz i plesne koregorafije.

Služba ureda župana