Održan 15. memorijalni turnir „Stjepan Paša“

U nedjelju, 27. svibnja 2018.godine, na igralištu NK Miklinovec, održan je 15. memorijalni turnir „Stjepan Paša“, vatrogasno natjecanje za djecu i mladež. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, te pod supokroviteljstvom Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, Vatrogasne zajednice grada Koprivnice i Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica. Na natjecanju su sudjelovale 53 ekipe/odjeljenja u 4 kategorije. Sve nazočne, pozdravio je predsjednik DVD-a Koprivnica Nikola Sočev koji je svima zaželio ugodan boravak i dobre rezultate na natjecanju, a članovi DVD-a Koprivnica i DVD-a Peščenik položili su vijenac i zapalili svijeće na grobu pokojnog Stjepana Paše.

Otvorenju natjecanja, nazočili su gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić,  predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, tajnica Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ines Štefanić, izaslanik župana Koprivničko-križevačke županije Krešimir Škvorc, i obitelj pokojnog Stjepana Paše. Svima nazočnima, pozdravne riječi uputili su Goran Matoničkin, Krešimir Škvorc, Ines Štefanić i Mišel Jakšić. Na kraju natjecanja održalo se službeno zatvaranje, na kojemu su sudjelovali natjecatelji, voditelji ekipa, članovi voditeljstva natjecanja, suci i tehničko osoblje, glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, predsjednik VZG Koprivnica Ivan Golubić, zamjenik zapovjednika VZG Koprivnica Borislava Pavlovića i i obitelj Stjepana Paše.

Uz pozdravne riječi domaćina, predsjednika DVD-a Koprivnica Nikole Sočeva, zamjenika zapovjednika VZG Koprivnica Borislava Pavlovića, glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića i Danijele Paše, proglašeni su i željno iščekivani rezultati.

U kategoriji djeca-muški 6-12 godina, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Slanje, drugo je bilo odjeljenje DVD-a Glogovac, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Koprivnica.
U kategoriji djeca-žene 6-12 godina, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Galovac, drugo mjesto pripalo je odjeljenju DVD-a Glogovac, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Prespa. DVD Slanje djeca-muški,  osvojio je i prelazni pehar memorijala za ovaj uzrast.

U kategoriji mladež-muški 12-16 godina, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Donja Voća, drugo je bilo odjeljenje DVD-a Krištanovac, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Prespa.
U kategoriji mladež-žene 12-16 godina, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Nuštar, drugo  odjeljenje DVD-a Sveta Marija, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Starigrad.

DVD Nuštar, mladež-žene osvojio je prelazni pehar memorijala za ovaj uzrast, a ujedno su imali i najbolju vježbu na natjecanju.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Krešimir Juratović