Održan Županijski susret LiDraNo 2018.

Uz podršku Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca u Hrvatskom domu u Križevcima u petak, 16. veljače održan je Županijski susret LiDraNo 2018., a u ime Koprivničko-križevačke županije sudionike je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, naglasivši važnost i značaj održavanja ove manifestacije.

Organizatori ove smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva su Osnovna škola Ljudevita Modeca, Osnovna škola „Vladimir Nazor“ i Srednja škola „Ivan Seljanec“, a pozdravima i pohvalama sudionicima pridružili su se ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan i u ime Grada Križevaca pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Mladen Tenodi.

Uslijedili su pojedinačni i skupni nastupi osnovnoškolaca i srednjoškolaca u kategoriji dramsko-scenskog stvaralaštva, a u sklopu smotre održan je i Okrugli stol Povjerenstva za novinarsko stvaralaštvo kojem je domaćin bila Osnovna škola „Vladimir Nazor“.

Služba ureda župana