Župan na obilježavanju Dana Sisačko-moslavačke županije

Župan Darko Koren u ponedjeljak, 11. lipnja prisustvovao je svečanoj sjednici Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije koja je u Domu INA Rafinerije nafte u Sisku održana u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije.

Župan Ivo Žinić u svom je govoru zahvalio svima koji su dali doprinos razvoju Sisačko-moslavačke županije, izdvojivši od planova za budućnost uređenje Vojarne u Lađarskoj ulici koju će prenamijeniti u Znanstveno-istraživačko obrazovni centar. Također je spomenuo kako je dovršena Osnovna škola “Zorka Sever“ u Popovači, gradi se središnji paviljon Opće bolnice dr. Ive Pedišića, a u planu je i poduzetnički inkubator u Novskoj nazvan PISMO.

Sjednici je prisustvovala i predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić, zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak, izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović Domagoj Ivan Milošević, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića saborska zastupnica Željka Josić te izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića ministar državne imovine Goran Marić.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: smz.hr