25.08.2023.

Održana informativna radionica za jedinice lokalne samouprave i ostala javnopravna tijela

Published in Novosti

20230825 100950 scaled


U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“, u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održana je informativna radionica na kojoj su sudjelovali predstavnici jedinica lokalne samouprave, jedinice regionalne samouprave te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije. Informativna radionica održana je u prostorijama Razvojne agencije PORE KKŽ, a istoj je prisustvovalo 30-ak sudionika.

20230825 101240 scaled

Na početku radionice ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić pozdravila je sve prisutne i zahvalila se prisutnima na lijepom odazivu. Radionici je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, načelnici i načelnice, v.d. voditelja Hrvatskog zavoda za socijalni rad Područnog ureda Đurđevac Daniel Rupić te ostali predstavnici općina i ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije.

Logo uz poru po potporu 300x142 1

Na radnom dijelu informativne radionice predstavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ nakon čega su uslijedila pitanja i odgovori te konstruktivna rasprava svih prisutnih.

PORA Regionalna razvojna agencija KKŽ

Logo spojeno uz poru po potporu 768x88

 

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj”

“Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije”

Read 618 times