27.01.2024.

„Noć prvaka“ okupila najbolje motocikliste, klubove i timove

Published in Novosti

noc prvaka 108


Svečanost “Noć prvaka” održana je u subotu, 28. siječnja  u križevačkom restoranu Klara u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i MK-a Križevci, a nagrađeni su najbolji motociklisti, klubovi, timovi i organizatori utrka Hrvatske za 2021., 2022., i 2023. godinu.

Svečanosti su prisustvovali župan Darko Koren, križevački gradonačelnik Mario Rajn, državni tajnik u Ministarstvu obrane Branko Hrg, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin, predsjednik AMK “Križevci” Stjepan Krpanić te brojni drugi uvaženi gosti

noc prvaka 030

Uvodnim riječima su se obratili predsjednici Peršin i Krpanić koji su zahvalili svima koji su pomogli u organizaciji manifestacije te uz čestitku nagrađenima  svima poželjeli dobrodošlicu na svečanosti 100. obljetnice Hrvatskog motociklističkog saveza.

noc prvaka 034

Čestitku je  uputio i župan Koren istaknuo je kako članovi 100. godina stare obitelji doprinose dugovječnosti te obitelji. „Mi koji volimo i pratimo sport, posebice moto sport opravdali smo povjerenje da i organiziramo ovu svečanost u Križevcima. Čestitam svima na nagradama i da u ovoj godini imate još bolje rezultate“, kazao je župan.

Prigodnim riječima su se obratili i gradonačelnik Rajn te državni tajnik Hrg. U prigodnom programu sudjelovale su Križevačke mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža te Ana Fortuna i Pleteri.

Rezultate možete pogledati OVDJE.

DSC 0741

Izvor: prigorski.hr

Služba ureda župana

Read 535 times