10.05.2024.

Županijska Udruga slijepih tradicionalno obilježila Majčin dan

20240510 100638


Povodom Majčinog dana koji će se obilježiti u nedjelju 12. svibnja, Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije danas je organizirala tradicionalni prigodni program i susret članova u prostoru Doma mladih u Koprivnici.

Programu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž  koji su članovima Udruge i predsjedniku Mariju Šutalu čestitali 21 godinu obilježavanja Majčinog dana.

Zamjenik Ljubić Udruzi je poželio mnogo uspjeha u projektima koje provode, dodavši kako će im Županija biti pouzdan partner u radu.

„Čestitam vam što već punih 21 godinu obilježavate Majčin dan i na taj način dajete dužno poštovanje svim majkama. Majčin posao je najljepši, ali i najteži na svijetu, posebno ukoliko postoji neka vrsta zdravstvenih problema ili invaliditeta, stoga svi zajedno moramo činiti sve kako bi se položaj još više olakšao“, napomenuo je zamjenik župana.

IMG 5670

Zamjenica gradonačelnika se pridružila čestitkama te istaknula kako Udruga obogaćuje život i zajednicu grada hvalevrijednim projektima te dodala kako će Grad i dalje raditi sve kako bi se osobama s oštećenjima vida olakšao život na području Koprivnice.  

20240510 102621

Prigodnim se riječima obratio i predsjednik Udruge Mario Šutalo, koji je zahvalio Gradu i Županiji na svesrdnoj pomoći te istaknuo  kako Udruga obilježavanjem Majčinog dana odaje poštovanje svim majkama, osobito majkama s invaliditetom, pred kojima svakog dana stoje mnogi izazovi.

20240510 103636

Današnju svečanost su pjesmom uveličali članice i članovi Mješovitog zbora umirovljenika, a u sklopu programa je održano i predavanje „Kako brinuti o sebi“ koje su pripremile predstavnice Obiteljskog centra Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

Read 121 times