24.05.2024.

Župan prisustvovao svečanom obilježavanju Dana Šibensko-kninske županije

Published in Novosti

dsc0852large


Jučer je u Adriatic Business Centru u Šibeniku svečano obilježen Dan Šibensko-kninske županije, a svečanoj sjednici Županijske skupštini te dodjeli  najviših priznanja zaslužnim pojedincima i društvima prisustvovao je župan Darko Koren. 

Sjednicu je vodio predsjednik Županijske skupštine Stipe Petrina koji je poželio dobrodošlicu uzvanicima i gostima, a uz prigodnu prezentaciju o prošlogodišnjim postignućima Županije okupljene je pozdravio župan Šibensko-kninske županije Marko Jelić koji je istaknuo da je Županija napravila mnogo na raznim područjima - od zaštite okoliša i obnovljivih izvora energije, obrazovanja i socijalne skrbi do ulaganja u infrastrukturu, gospodarstvo i poljoprivredu.

Čestitku su uputili i izaslanik Predsjednika Vlade RH i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić te izaslanica Predsjednika Republike Hrvatske i savjetnica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

Na svečanoj sjednici dodijeljena su najviša priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima, a uime ovogodišnjih laureata, okupljenima se obratio izbornih hrvatske vaterpolske reprezentacije i vaterpolski trener, Ivica Tucak.

Svečanu sjednicu Županijske skupštine svojim izvedbama uveličao je šibenski glazbenik, Branimir Bubica.

Izvor: Šibensko-kninska županija

Služba ureda župana

Read 188 times